Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ




 Τίτλοι τέλους για ΤΑ ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ για την φετεινή χρονιά με μια όμορφη γιορτή που έγινε χτες το απόγευμα μέσα σε κλίμα συγκίνησης στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Προμυρίου. ΤΑ ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ ως μικροί οικολόγοι έδωσαν δημόσια όρκο να αγαπάνε και να προστατεύουν το περιβάλλον, βροντοφώναξαν συνθήματα όπως "ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΙ ΑΚΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΕΣ", τραγούδησαν και χόρεψαν υπό τα βλέμματα των οικογενειών τους και των φίλων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ!




ΤΑ ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ ΕΝ ΧΟΡΩ!

"ΗΡΘΕΣ ΞΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ..."

Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ!
ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΜΠΛΙΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΤΗΣ. Η ΗΛΙΑΝΝΑ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ HELMEPA ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΣΣΑ ΦΥΛΙΩ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΚΟ ,ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΜΥΡΙΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΕΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου