Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο διήμερος εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 για τους μαθητές και την τοπική κοινωνία του χωριού μας που περιελάμβανε τη σχολική γιορτή που έγινε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμυρίου και τον εκκλησιασμό, την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Ήταν μια ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου  και του Νηπιαγωγείου Προμυρίου να μάθουν και να συμμετέχουν στην ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά και το μικρό μας χωριό να πάρει ζωή. Ευχαριστούμε τον κύριο Γεράσιμο που για ακόμη μια φορά κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό τις εκδηλώσεις και μας προμήθευσε τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.
ΤΑ ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛ. ΓΙΟΡΤΗΣ.


ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΥΡΙΟΥ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΕΛΕΝΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΤΖΗ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Εκκλησιασμός και παρέλαση από τα ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ.



ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΊΩΑΝΝΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Με τη λήξη των εκδηλώσεων για το καθιερωμένο καφεδάκι και ουζάκι , κερασμένο από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΙΣΣΑ ΜΑΤΟΥΛΑ ΒΑΣΔΕΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΜΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗς 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου