Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΥΚΟΥ


 Το Μοντελοδρόμιο του Λαύκου είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Προμυρίου την Πέμπτη 28 Μαΐου όπου μικροί και μεγάλοι εντυπωσιαστήκαμε από το εξαιρετικό αυτό χόμπυ που όπως μάθαμε αποτελεί και άθλημα. Ενημερωθήκαμε για τον τρόπο λειτουργίας των τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών και ενθουσιαστήκαμε από την επίδειξη που μας έγινε στον ουρανό έχοντας θέα τον Παγασητικό και το νησάκι του Αλατά. Ψυχή και δημιουργός του Μοντελοδρομίου Λαύκου που λειτουργεί κάθε Κυριακή πρωί για τους χομπίστες και τους επισκέπτες, είναι ο κύριος Γιώργος Τσιάμης ο οποίος με πολύ προσωπική εργασία έφτιαξε έναν εξαιρετικό χώρο δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την ενημέρωση, καθώς και τα άλλα μέλη της λέσχης αερομοντελισμού που αφιέρωσαν το χρόνο τους για μας.
Επίσης ξεναγηθήκαμε στο χώρο του Φάμπειου Μουσείου στην πλατεία του Λαύκου από τον Αντιδήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Φλέρη (και τον ευχαριστούμε) όπου θαυμάσαμε τα έργα τέχνης του ζωγράφου Φάμπου που στεγάζονται σε ένα πολύ όμορφο κτίριο. 
Τέλος περπατήσαμε στους δρόμους του χωριού και επισκεφτήκαμε τον παραδοσιακό Φούρνο που στεγάζεται σε ένα κτίριο που όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Φλέρης προοριζόταν εξαρχής για σταθμό του ΟΣΕ για το τρενάκι του Πηλίου, σχέδιο κάποιου πολιτικού ιθύνοντα στο μακρινό παρελθόν, όμως η γραμμή αυτή  δεν λειτούργησε ποτέ και έμεινε μόνο το κτίριο.
Ευχαριστούμε και πάλι τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Προμυρίου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης των επισκέψεων αυτών, καθώς και για τα κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους.












Ο Κ.Γ. ΤΣΙΑΜΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΈΝΑ ΑΕΡΟΜΟΝΤΈΛΟ ΞΎΛΙΝΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου