Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

TA ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Στην διήμερη επίσκεψή μας στην Αθήνα με αφορμή την συμμετοχή μας στο Συμβούλιο Αντιπροσώπων της παιδικής HELMEPA, τα 2 Προμυριωτάκια που αντιπροσώπευαν το σχολείο μας είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν από επισκέψεις και να έχουν πρωτόγνωρες εμπειρίες που προγραμματίστηκαν από τους συνοδούς τους αλλά και από την παιδική ΗΕLMEPA.
ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΜΕΓΑΡΟΝ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΥ ΣΛΗΜΑΝ, ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ, ΤΟΥ ΤΣΙΛΕΡ.

ΓΕΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ATTICA

ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΡΙΣΤ. ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΜΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΗΛΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ" ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜETROPOLITAN

ME TΑ ΑΛΛΑ ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ HELMEPA ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ.

Η ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟ, ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΟΥ Κ. Ν. ΦΟΡΤΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΛΙΟ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

Η  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΕ ...ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ-ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ 3D ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ "ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου