Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Φυσιολατρική εξόρμηση ή αλλιώς ΕΚΔΡΟΜΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!




ΙΠΙ, ΙΠΙ, ΟΥΜΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!!!!!!!!!!!
  Μια ξεχωριστή εμπειρία ζήσαμε σήμερα μια και η μέρα ήταν αφιερωμένη στην φύση ή αλλιώς (όπως  όλοι οι μαθητές του κόσμου λατρεύουν τη λέξη) πήγαμε ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!!!!
Προορισμός μας ο Σταυρός, το γήπεδο όπως γνωρίζουν όλοι όσοι μεγάλωσαν στο Προμύρι. Με οδηγό μας τον Αντώνη και την Έφη, τα μεγάλα παιδιά του Δημοτικού, σκαρφαλώσαμε στα φιδωτά καλντερίμια του χωριού μας και μετά από  πορεία μέσα στη φύση, φτάσαμε στον προορισμό μας.Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε όλους, μικρούς και μεγάλους. Στην κορυφή εκεί του λόφου όπου βρίσκονται τα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, τα Προμυριωτάκια έκαναν πικ-νικ, έπαιξαν, έσκαψαν με τα φτυαράκια τους, ζωγράφισαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Μια όμορφη ακόμη ανάμνηση γράφτηκε στις καρδιές όλων μας και επιβεβαίωσε την πεποίθησή μας πως οι εκδρομές είναι μέρος της σχολικής ζωής, ενώνει μικρούς και μεγάλους και γεμίζει τις μπαταρίες μας για να συνεχίσουμε δυνατότεροι.(Ευχαριστούμε το Σταμούλη Οικονόμου που φρόντισε να μεταφερθούν καρέκλες και τραπέζι στο χώρο της εκδρομής). Μια γεύση από την εκδρομή μας σήμερα το πρωί!


ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!

ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΑΣ!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ!ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!
Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΗΣ, ΔΥΟ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ!

 ΟΡΓΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ!
ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΗΛΑ!


ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΜΥΡΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!
Προσθήκη λεζάντας


1 σχόλιο:

  1. Τι μου θύμισες σήμερα Κωνσταντινα! Τι ωραία που περάσαμε (και στις εκδρομές)! Αξέχαστες εποχές! Καλός ο Βόλος, αλλά και το Προμύρι αξέχαστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή