Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΣΜΟΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

    Το κουδούνι χτύπησε σήμερα στο Προμύρι και μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μαζεύτηκαν στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου για τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό μετά τη ραστώνη και την ανάπαυλα του καλοκαιριού. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυρία Μαρία Παντέρα, η οποία καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς, εξέφρασε τη στήριξη της Διεύθυνσης και της ιδίας προσωπικά προς το σχολείο Προμυρίου και ευχήθηκε μια δημιουργική και ειρηνική χρονιά!Φέτος νέα πρόσωπα θα αποτελέσουν το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού σχολείου και συγκεκριμμένα οι τρεις νέες συμπαθέστατες και έμπειρες δασκάλες θα είναι η Ματούλα Βασδέκη (Προϊσταμένη), η Μαρία Διακουμή και η Εφη Ψαροπούλου. Όσο για το Νηπιαγωγείο, η Νηπιαγωγός Κωνσταντίνα Καραβασίλη θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά να διδάσκει στα Προμυριωτάκια και ευχόμαστε  να συνεχιστεί και φέτος η καλή συνεργασία με τους γονείς, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους τοπικούς φορείς. Στο τέλος σε όλους τους μαθητές, Δημοτικού και Νηπιαγωγείου μοιράστηκε σαν δώρο για καλή αρχή από το Σύλλογο ένα τετράδιο της UNICEF. ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΜΥΡΙΩΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!


 Ευχαριστούμε τον κύριο Γεράσιμο για τις φωτογραφίες που μας έστειλε!

4 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά σε όλους και σε εσένα Κωνσταντίνα!
    Είναι όμορφο να βλέπεις οικεία πρόσωπα και εικόνες, συνοδευόμενα από θαυμάσιες αναμνήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά και σε σένα Δημήτρη, ήσουν από τους εκπαιδευτικούς που άφησαν πολύ καλό έργο και εικόνα στο Προμύρι, εύχομαι μια δημιουργική χρονιά και τυχερά τα Βολιωτάκια στα οποία θα μεταδώσεις τα φώτα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σχολική χρονιά Κωνσταντίνα και γλυκά Προμυριωτάκια!
    Δε σας κρύβω τη συγκίνησή μου μόλις είδα τις φωτογραφίες... ήρθε στο μυαλό μου η εικόνα του περσινού αγιασμού!
    Σας θυμάμαι με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλή σχολική χρονιά Σάσα, χαίρομαι που παρακολουθείς τα Προμυριωτάκια! Δημιουργική χρονιά σου εύχομαι στο χωριό των παιδικών μου χρόνων (εκ της μητρός),το Ριζόμυλο!

      Διαγραφή